To poletje bo mladi prostovoljec Damjan prvič postal vzgojitelj tudi otrokom, ki bodo letovali s pomočjo donacij v projekt Botrstvo. Zanj je to posebej ganljiva izkušnja, saj so bila v otroštvu ta letovanja zanj edina možnost, da počitnic ne preživi zgolj doma. "Res gre le za nekaj dni, a hkrati za mnogo več. Letovanje ti da spomine, o katerih se lahko pogovarjaš s sošolci, s katerimi sicer ne bi imel tem za pogovore. Navezuješ stike, ki jih ne bi, če bi ždel doma med štirimi stenami, spoznaš, da imaš veščine in talente in vse to ti da upanje, da je življenje lahko boljše tudi zate!"

Damjan je dokaz, da te donacije otrokom spreminjajo življenja. Zdaj kot vzgojitelj že vrača družbi, kar mu je omogočila

To poletje je mladi prostovoljec Damjan prvič postal vzgojitelj tudi otrokom, ki bodo letovali ob pomoči donacij v projekt Botrstvo. Zanj je to posebej ganljiva izkušnja, saj so bila v otroštvu ta letovanja zanj edina možnost, da počitnic ne preživi zgolj doma. “Res gre le za nekaj dni, a hkrati za veliko več. Letovanje ti da spomine, o katerih se lahko pogovarjaš s sošolci, s katerimi sicer ne bi imel tem za pogovore. Navezuješ stike, ki jih ne bi, če bi ždel doma med štirimi stenami, spoznaš, da imaš veščine in talente in vse to ti da upanje, da je življenje lahko boljše tudi zate!”

Da lahko čim več otrok vsaj za nekaj dni izkusi letovanja, že vrsto let pomagate tudi poslušalci s svojimi donacijami. In tudi to poletje so prav vsa SMS sporočila z geslom BOTER5 (pisano brez presledka), poslana na številko 1919 namenjena za zagotavljanje počitniških doživetij najbolj ranljivim otrokom.

Z vsakim SMS-om darujete 5 evrov, večje zneske je mogoče nakazati na poseben sklic, ki ga najdete na naši spletni strani, ne glede na način darovanja pa velja, da so donacije v celoti in brez slehernih odbitkov uporabljena izključno za letovanja otrok iz projekta Botrstvo. Hvala vsem za pomoč!

Podatki za UPN

Jana Vidic