Toplovod se danes poklanja Tolstoju in majskim piknikom z debato o metanju mrtvih živali na vročo kovino.

Toplovod se danes poklanja Tolstoju in majskim piknikom z debato o metanju mrtvih živali na vročo kovino

#Toplovod se danes poklanja Tolstoju in majskim piknikom z debato o metanju mrtvih živali na vročo kovino: Kako gledate na svoje mesožretje? p.s. Nisem postal tisto na v;) Še.

— Miha Šalehar (@toplovodar) May 7, 2019

Na, nekaj podatkov, če ti kaj prav pridejo. Sploh v luči včerajšnjega poročila je kar aktualno. https://t.co/XFgSjhdXsM

— Tamara Langus (@Centrifuzija) May 7, 2019

Če napečem dovolj mesa, se komot najem tudi samo pečenih bučk in vseh mogočih solat. Zlasti to velja za obdobje proti koncu piknik sezone.

— Novica Mihajlović (@NovicaMihajlo) May 7, 2019

Pol leta sem preživel brez mesa. Samodejno in prostovoljno. Pol leta pred tem ne bi verjel lastnemu sebi, da je to mogoče.
Zdaj vem da bom to še kdaj ponovil. Kategoričnost je jeba.

— Ermin Međedović (@tvitermin) May 7, 2019

Recimo, da izkoristiš vsaj nekaj malega svoje možganske kapacitete, pa da si poleg tega še sposoben pogledati odprto na situacijo. In se vprašaš zakaj bi. Pol pa še zakaj raje ne. In vidiš, da so razlogi/izgovori “za” kar malce butalski… #toplovod #4letabrez

— Miha Penko (@Penkalis) May 7, 2019

Ma jaz sem se odločila, da bom kot naše none. Približno 1x na teden pa še to lokalno, če je možno od kakih kmetov (hitro vzpostavijo veze). Pač, nekoč so ubili prašiča in mogoče kravo, kar je šlo v skrinjo ter vmes kako pišče ali zajec. Mislim, da ne rabimo vsak dan… #toplovod

— Tina Z. (@tincaz) May 7, 2019

Zmanjšanje porabe rdečega mesa in sprememba vzreje je nujna za ohranitev planeta. Ni pa nujno se povsem odreči čevapom #toplovod

— Blaz Klobucar (@blazklobucar) May 7, 2019

Miha Šalehar