V novi epizodi nogometne pogovorne oddaje o derbiju in reprezentanci. Maribor je bil bolj zadovoljen s točko in ohranja prednost desetih točk na vrhu prvoligaške lestvice. Kaj je manjkalo Olimpiji, kdo je najbolj izstopal in kdo je najboljši branilec v ligi? To so se spraševali gostje: novinar časnika Delo Gorazd Nejedly ter novinarja športne redakcije Radia Slovenija Boštjan Janežič in Jože Pepevnik. Ugotovili so tudi, da ima selektor Kek zahtevno delo pred začetkom novega cikla. Razrešiti mora precej odprtih vprašanj, njegova prva prava tekma pa bo še kvalifikacijska. Bo ekipo postavil bolj napadalno ali bolj obrambno, kdo bo dobil prednost v konici, Berič ali Šporar, in kako bo postavil vezno vrsto, kjer prejšnja selektorja nista našla trajne rešitve? Oddaja Žoga je okrogla je na voljo prek aplikacije 4D, na spletni strana Vala 202 in pri vašem izbranem ponudniku podkastov. Voditelj je Luka Petrič.

V novi epizodi nogometne pogovorne oddaje o derbiju in reprezentanci. Maribor je bil bolj zadovoljen s točko in ohranja prednost desetih točk na vrhu lestvice

V novi epizodi nogometne pogovorne oddaje o derbiju in reprezentanci. Maribor je bil bolj zadovoljen s točko in ohranja prednost desetih točk na vrhu lestvice. Kaj je manjkalo Olimpiji, kdo je najbolj izstopal in kdo je najboljši branilec v ligi? To so se spraševali gostje: novinar časnika Delo Gorazd Nejedly ter novinarja športne redakcije Radia Slovenija Boštjan Janežič in Jože Pepevnik. Ugotovili so tudi, da ima selektor Kek zahtevno delo pred začetkom novega cikla. Razrešiti mora precej odprtih vprašanj, njegova prva prava tekma pa bo še kvalifikacijska. Bo ekipo postavil bolj napadalno ali bolj obrambno, kdo bo dobil prednost v konici, Berič ali Šporar, in kako bo postavil vezno vrsto, kjer prejšnja selektorja nista našla trajne rešitve? Oddaja Žoga je okrogla je na voljo prek aplikacije 4D, na spletni strana Vala 202 in pri vašem izbranem ponudniku podkastov. Voditelj je Luka Petrič.

Luka Petrič