Interval

Interval 21: Premierni, Koncertni in Mladi

Warrego Valles ... koncerti ... Monstrumental s prvencem Radioaktivna polja sanjajo

foto: Luka Volk

Premierni Interval: novi skladbi save as in coupdotexe, s katerima elektronski duo Warrego Walles napoveduje drugi album z naslovom save as.
Warrego Valles je elektronski projekt producentke in didžejke Nine Hudej (v letu 2018 tudi na seznamu glasbenic_kov evropske platforme SHAPE) ter akademsko izobražene glasbenice ter didžejke Nine Kodrič (aka NinaBelle), v katerem intenzivno raziskujeta stranske obvode klubske in eksperimentalne elektronske glasbe. Po EP-ju Location Off  (2017) in prvencu Botox (2018) bo  njun novi album  save.as izdan  12. aprila 2019 pri neodvisni lokalni založbi Kamizdat.

Koncertni Interval: izbor dogodkov od nedelje do nedelje.

foto: Blaž Fortuna

Mladi Interval: Monstrumental s prvencem z naslovom Radioaktivna polja sanjajo.
V ljubljanski skupini Monstrumental delujejo in ustvarjajo: David Kobe – bobni, Mitja Puh – bas kitara in Lev Honsić – električna kitara, vokal. Žanrsko se ne opredeljujejo, njihov repertoar je prežet z surfersko-psihedeličnimi valovi, post punk-rock-grungeom z veliko reverba, delaya in drugimi prijetno-čudnimi zvoki.

Svojo glasbo so koncertno predstavili na različnih prizoriščih.
Prvenec Radioaktivna polja sanjajo so izdali 21. januarja. V petek, 22. marca, ga bodo koncertno predstavili v klubu TrainStation SubArt v Kranju.