Odličen in odmeven poletni počitniški poskus - združiti počitniško varstvo otrok in bivanje starostnikov- so v Domu Danice Vogrinec ponovili tudi med zimskimi počitnicami. Brezplačno počitniško varstvo je tudi tokrat pripravil Večgeneracijski center Štajerska. Polona Lah, ki ga vodi, je za svoj družbeni in dobrodelni angažma lani postala Ime meseca na Valu 202, kasneje pa je na izboru revije Zarja prejela naziv Ženska leta 2018. S predstavniki centra, mentorji, prostovoljci in stanovalci Doma Danice Vogrinec ter z otroki - Nejo, Zojo, Mijo, Nejcem in Matevžem - se je pred dnevi družila tudi Irena Kodrič Cizerl. Z njeno pomočjo boste doživeli utrip tega medgeneracijskega druženja, dajanja in sprejemanja, obudili pa bomo tudi nekaj spominov o preživljanju počitnic nekoč.

Večgeneracijski center Štajerska je namenjen vsem generacijam. Kdor želi, se lahko uči tujih jezikov, se računalniško opismenjuje, dobi pravno pomoč ali se zgolj druži in pogovori

Odličen in odmeven poletni počitniški poskus, združiti počitniško varstvo otrok in bivanje starostnikov, so v Domu Danice Vogrinec ponovili tudi med zimskimi počitnicami. Brezplačno počitniško varstvo je tudi tokrat pripravil Večgeneracijski center Štajerska. Polona Lah, ki ga vodi, je za svoj družbeni in dobrodelni angažma lani postala Ime meseca na Valu 202, pozneje pa je na izboru revije Zarja prejela naziv Ženska leta 2018. Počitniški utrip preteklega tedna in pomen medgeneracijskega sodelovanja in druženja predstavljajo predstavniki centra, mentorji, prostovoljci in stanovalci Doma Danice Vogrinec ter šolarji: Neja, Zoja, Mija, Nejc in Matevž.

Jana Vidic