Interval

Interval – 14

Million Ear s premiero EPja Oceanic State ... koncerti ... festival in konferenca 5. MENT Ljubljana

Million Ear promo pic
foto: Million Ear

Premierni Interval: prvenec Oceanic State  mednarodne zasedbe Million Ear. Njen prvi avtorski projekt bo v torek, 29. januarja, izšel pri slovenski spletni založbi Kamizdat. Na dan izida bo v Pritličju v Ljubljani premierna koncertna predstavitev.
Million Ear je glasbena zasedba, ki je nastala v Rotterdamu, in ki v nenehno spreminjajoče se in improvizirane zvočne pokrajine vključuje besedila in poezijo, pri tem pa v glasbenem smislu združuje rap, rock in jazz z ambientalnimi, avantgardnimi in noise elementi. Bend sestavljata Filippos Glinavos na vokalu in kitari, ki je tudi zadolžen za besedila, in Rok Zalokar na klaviaturah, ki se jima ob različnih priložnostih pridružijo različni bobnarji. Na Oceanic State EP z njima muzicira Urvin Doornkamp.

Koncertni Interval smo tokrat združili še s Teoretičnim.
Po krajšem izboru koncertnih dogodkov od nedelje do nedelje smo z gostoma Matjažem Mančkom in Miranom Rusjanom predstavili 5. mednarodni glasbeni festival in konferenco MENT Ljubljana.
Aktualni imetnik nazivov najboljšega klubskega in najboljšega manjšega festivala v Evropi bo od srede do sobote poleg konferenčnih dogodkov in delavnic Ljubljano znova obogatil s svežo koncertno ponudbo.