David je za vstopnici za Izštekanih 25 odštel 38 evrov, a je zbolel in se odločil, da ju na Twitterju proda za 40 evrov, denar pa nameni dobrodelnemu projektu. Pod objavo se je oglasil Sašo, ki je ponudil 100 evrov! Nakazal je 102,02 evra, a je bil na koncu znesek nekoliko drugačen. V smehu pripoveduje, da banke ne oproščajo dobrodelnih nakazil. Zakaj pa sta se povezala v dobrodelnosti? David pravi, da z dobrodelnostjo rasteš in se vživljaš v drugega človeka.

Davidova viroza je rešila Saša, saj je ženi obljubil vstopnice za Izštekanih 25. Za simbolična 102,02 evra je odkupil vstopnici, David pa denar namenil dobrodelnemu projektu!

David je za vstopnici za Izštekanih 25 odštel 38 evrov, a je zbolel in se odločil, da ju na Twitterju proda za 40 evrov, denar pa nameni dobrodelnemu projektu. Pod objavo se je oglasil Sašo, ki je ponudil 100 evrov!

Sašo: “David me je rešil, ker sem ženi obljubil karte in sem zvišal ceno zaradi navala. To je fenomenalna zgodba, nekaj dobrega narediš, dobiš dodatne točke pri svoji ženi in greš na zadevo, ki je presegla vse pričakovanja! Človek mora, če le lahko, narediti kako dobro delo in se čemu odpovedat.” 

Nakazal je 102,02 evra, a je bil na koncu znesek nekoliko drugačen. V smehu pripoveduje, da banke ne oproščajo dobrodelnih nakazil. Zakaj pa sta se povezala v dobrodelnosti? David pravi, da z dobrodelnostjo rasteš in se vživljaš v drugega človeka.

Sašo: “Konec leta mora vsak pri sebi narediti inventuro. Mogoče rabijo poslušalci samo nek impulz. So malenkosti … Pri avtomobilu za 100.000 evrov se nekdo odpove biserni barvi in za ta denar pošlje deset otrok na morje! Mogoče je potreben le majhen klik v glavah ljudi.

Ker sem zbolel, prodam dve karti za jutrišnji koncert @Izstekani @Val202. Prodam za nakazilo 40€ akciji @bozicekzaendan.

— David Panzalović (@LouDk) December 3, 2018

100€, pa roka? #resno

— Satraman (@brezheca) December 3, 2018

Uršula Zaletelj