Luka Dremelj je star 27 let in je direktor podjetja Erento. Študiral je v Sloveniji in Kanadi, živi v Nemčiji. Ko ne dela, dirka z avtomobili. Luka Dremelj o razmerju med delom in prostim časom, motivaciji zaposlenih, mladih talentih in Berlinu! Tam ga je obiskala Anja Hlača Ferjančič.

Luka Dremelj je direktor podjetja Erento, največje spletne platforme za izposojo stvari v Evropi.  Študiral je v Sloveniji in Kanadi, živi v Nemčiji

Star je 27 let in je direktor mednarodnega podjetja Erento, spletne platforme, ki ponuja izposojo stvari. Študiral je v Sloveniji in Kanadi, živi v Nemčiji. Ko ne dela, dirka z avtomobili ali vesla: “Šport je zame izklop!”

“Ukvarjam se predvsem s stabilnostjo ekipe. Sprašujem se, kaj ponuditi zaposlenim, da ostanejo in uživajo v delu. Letos julija smo uvedli štiridnevni delovnik. Pomembno se mi zdi, da so se kandidati pripravljeni učiti in da imajo ob študiju in delu še kakšne hobije.”

–Luka Dremelj o razmerju med delom in prostim časom, motivaciji zaposlenih, mladih talentih

Pravi, da je Berlin kulturno zelo odprto mesto, tudi zato se je tako razvilo: “Mislim, da bo Evropa postala še bolj povezana, prihodnost je svetla.” Želi si, da bi Erento spremenili v globalno podjetje.

 

Anja Hlača Ferjančič