Koreograf in plesalec Anže Škrube že deset let živi v Los Angelesu. Chris Brown, Justin Timberlake, Meghan Trainor, Britney Spears in Usher so med svetovnimi zvezdniki, s katerimi je že sodeloval. Trenutno pa je zaposlen s projektom Amerika ima talent.

Anže Škrube je plesalec, ki živi v Los Angelesu in sodeluje s številnimi svetovnimi zvezdniki

Koreograf in plesalec Anže Škrube že deset let živi v Los Angelesu. Chris Brown, Justin Timberlake, Meghan Trainor, Britney Spears, Prince in Usher so med svetovnimi zvezdniki, s katerimi je že sodeloval. Zdaj je zaposlen s projektom Amerika ima talent.

Vseskozi je ustvarjalen in z mislimi pri plesu, “ker v tem poslu moraš vseskozi razmišljati, drugače te ljudje prehitijo”. Pravi, da je uspeh v veliki meri odvisen od vloženega dela, pomembna pa so seveda tudi poznanstva.

“Nihče te ne opazi, dokler ne skreiraš nečesa opaznega, pa naj bo to koreografija ali režija videa. Ampak traja leta in leta, da si ustvariš poznanstva in najdeš prave ljudi okoli sebe, s katerimi lahko delaš. Je pa tudi problem zaupanja. Veliko je izkoriščanja. Moraš biti trden. In jaz sem se v teh letih naučil, da me nič ne more podreti.”

Maruša Kerec