Delite z nami svoje izkušnje s področja lupljenja turistov. Kje in kako so vas nazadnje najbolj kvalitetno pomolzli? Kje nastopi točka, v kateri dahnete, to je navadna kraja? Je to pivo za 7 evrov na Tirolskem? Ali tisto za pet na Hvaru? So dovolj štiri trupeljca lignjev s tremi pripadajočimi lovkami in ogromno limono v Izoli? Parkirnina v Posočju? Apartma brez okna v Grčiji? Je tega zaradi vse močnejših turističnih tokov več ali manj?

Kdaj in kako so vas turistični delavci našega planeta nazadnje neboleče pomolzli?

Vsak od nas ima vsaj eno slabo izkušnjo s področja lupljenja turistov. Kje in kako so vas nazadnje najbolj kvalitetno pomolzli? Kje nastopi točka, v kateri dahnete, to je navadna kraja? Je to pivo za 7 evrov na Tirolskem? Ali tisto za pet na Hvaru? So dovolj štiri trupeljca lignjev s tremi pripadajočimi lovkami in ogromno limono v Izoli? Parkirnina v Posočju? Apartma brez okna v Grčiji? Je tega zaradi vse močnejših turističnih tokov več ali manj?

#Nebuloze na @Val202 : Kdaj in kako so vas turistični delavci našega planeta nazadnje neboleče pomolzli?

— Miha Šalehar (@toplovodar) August 21, 2018

Ko so v hotelski sobi zaračunali klimo po osebi. Samo to ni bilo neboleče :) #nebuloze

— Ismet iS HorjuLa (@IsmeTsHorjuLa) August 21, 2018

Očeta na našem Jezerskem…v porciji čevapov samo 4 komadi. Še danes ni pozabil, mislim, da se je v ta namen celo registriral na Trip Advisorju, da jim lahko da eno ‘lepo’ oceno.

— Anže Kolbezen (@AnzeKolbezen) August 21, 2018

20$ za 10metrsko skalo na Blue Ridgeu. druga turistka (domačinka) jo je komentirala kot "disgusting cheating trap" :) #Nebuloze

— petra sovdat (@petrasovdat) August 21, 2018

Rim. Pica in kokakola 64€ #brezLubrikanta

— Andraz Avsec (@awsy14) August 21, 2018

Miha Šalehar