Deadly Smile, tandem, ki je nedolgo tega postal četverec, sta ustanovila Marko in Nejc. Gre za mladi bend, ki pa ima kar nekaj glasbene kilometrine. Pozneje sta se jima, kot rečeno, pridružila še Luka in Urban, ki sta nad avdio in vizualno smerjo benda navdušena. Pomaga pa jim tudi producent Borut Antončič. Nekateri so njihovo glasbeno zvrst opredelili kot moderni avtorski rock in grunge, a je sami ne želijo.

Mlada novomeška skupina z veliko kilometrine

Deadly Smile, tandem, ki je nedolgo tega postal četverec, sta ustanovila Marko in Nejc. Gre za mladi bend, ki pa ima kar nekaj glasbene kilometrine. Pozneje sta se jima, kot rečeno, pridružila še Luka in Urban, ki sta nad avdio in vizualno smerjo benda navdušena. Pomaga pa jim tudi producent Borut Antončič. Nekateri so njihovo glasbeno zvrst opredelili kot moderni avtorski rock in grunge, a je sami ne želijo.

Februarja letos so predstavili komad Inside my head, ta je postal tudi Popevka tedna na Valu 202, kar jih je zelo presenetilo.

Although je skladba, ki jo člani zasedbe Deadly Smile predstavljajo danes. Ta govori o notranjem nelagodju.

"Kaj je preveč, kdaj greš čez črto. Je sprejemljivo, da za preživetje narediš vse." - Nejc

Cilj novomeške zasedbe Deadly Smile je prvenec, o katerem upajo, da bo izšel prihodnje leto. Do takrat bodo zaprti v studiu in se na koncertnih odrih ne bodo pojavljali.

Neja Jerant