Enajsterica najbolj umazanih igralcev

V novem delu pogovorne oddaje o prekršku nad Mitrovičem, zakaj so Srbi dovolili protinapad v zadnji minuti in zakaj nihče ne verjame več Neymarju

foto: Marko Cirman

Drugi konec tedna svetovnega prvenstva prinaša trenutek resnice za nemško reprezentanco. Danes proti Švedski nujno potrebuje zmago. Ekipa radijskih športnih novinarjev verjame, da se bodo svetovni prvaki pobrali in premagali Skandinavce.

Včeraj je veliko prahu, tudi zaradi neuporabe tehnologije VAR, dvignil poraz Srbije proti Švici v zadnjih minutah. Boštjan Janežič meni, da so se Srbi preveč ukvarjali s sodniškimi odločitvami in premalo s svojo igro, Jože Pepevnik pa je preveril odziv srbske nogometne zveze, ki se sprašuje kako je lahko Nemec Brych sodil Švicarjem.

Dvoboj petkratnih svetovnih prvakov in Kostaričanov si je v Sankt Peterburgu ogledal Marko Cirman, ki pravi, da Neymarju nihče ne verjame več. Brazilska desetica je simulirala prekršek in tudi slavno sceno iz Titanika.

Kako sta z zmagami Nigerijcev in Brazilcev povezana Mojzes in Jezus preverite v novem delu oddaje Žoga je okrogla z voditeljem Lukom Petričem. Slišali boste tudi izbor enajsterice najbolj umazanih nogometašev tega prvenstva, okrogla miza je za kapetana ekipe določila portugalskega branilca Pepeja.