V oddaji Žoga je okrogla, miza pa tudi je bilo tokrat v ospredju dogajanje v državnem nogometnem prvenstvu. O mariborskem napadu na naslov državnega prvaka ter morebitni menjavi trenerja Olimpije Igorja Biščana so se pogovarjali nekdanji trener Olimpije in nekdanji reprezentančni napadalec Ermin Šiljak ter novinarja Radia Slovenija Boštjan Janežič in Aljaž Golčer.

V podkastu Žoga je okrogla, miza pa tudi o državnem nogometnem prvenstvu

V oddaji Žoga je okrogla, miza pa tudi je bilo tokrat v ospredju dogajanje v državnem nogometnem prvenstvu. O mariborskem povratku v boj za naslov državnega prvaka po težavah na začetku spomladanskega dela sezone ter morebitni menjavi trenerja Olimpije Igorja Biščana so se pogovarjali nekdanji trener Olimpije in nekdanji reprezentančni napadalec Ermin Šiljak, Aljaž Golčer in Boštjan Janežič.

V Olimpiji so bile vedno dve ali tri struje, namesto da bi vsi stopili skupaj in naredili to, kar Ljubljana potrebuje. Olimpija je zgodovinsko največji klub v Sloveniji. Tudi v mojih časih pri Olimpiji so bili poskusi destabilizacije. Olimpija želi čez noč narediti rezultat in določene stvari preskočiti. Lahko bi pogledali, kako dobro delajo v Mariboru, ki je z začrtano strategijo prišel do lige prvakov.
– Ermin Šiljak

In še – šestič zapored! @NKRudarVelenje 1, @nkmaribor 3 (Tavares 2, Zahović 1). Na lestvici pa zdaj +2…#RUDMB #plts pic.twitter.com/WihIYhaovT

— NK Maribor (@nkmaribor) May 2, 2018

Žoga včeraj ni hotela v gol, a ob takšni podpori je nemogoče, da se ob koncu sezone ne bi veselili. #skupajdonaslova #verjamemvzmaje pic.twitter.com/1fVaqI70kJ

— NK Olimpija Ljubljana (@nkolimpija) April 30, 2018

Aljaž Golčer