Nova oddaja Žoga je okrogla, miza pa tudi, tokrat o razpletu slovenske nogometne lige. Gosta Boštjan Janežič in Jože Pepevnik, voditelj Luka Petrič

Nogometaši Olimpije se veselijo svojega drugega naslova v zadnjih treh sezonah. Ljubljančani so v sezoni preobratov še enega uprizorili v zadnjem krogu. V Domžalah so zaostajali, na koncu pa osvojili točko, ki jim je zagotovila nov naslov.

Boštjan Janežič je na okrogli mizi izpostavil, da je bila ključna homogenost in igra v vezni vrsti Olimpije. Eden odločilnih trenutkov prvenstva je bil sredi maja, ko je Olimpija dobila derbi s 3:2 in spet prevzela prvo mesto. Jože Pepevnik pravi, da trenerju Maribora Darku Milaniču ne gre očitati, da je pri vodstvu vijoličastih z 2:1 v igro poslal napadalce, saj so si Mariborčani priigrali dovolj priložnosti za zmago.

Gosta okrogle mize, ki jo je vodil Luka Petrič, pa sta govorila tudi o Zlatku Zahoviču in njegovem napovedanem slovesu iz Ljudskega vrta, o skrhanem odnosu med trenerjem Olimpije Igorjem Biščanom in predsednikom Milanom Mandaričem, slišali pa boste tudi kakšen je strel odraslega moškega.

Luka Petrič