Ime meseca

Ime aprila je Primož Roglič

“Kratka, a sladka etapa, ki ne dopušča nobenih napak. Vesel sem za skupno zmago. Mi nismo največja ekipa, a pokazali smo največ, vsak je dal svojih 110 %.”

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družabna omrežja (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikom.

S pritiskom na "v redu" se strinjate z uporabo piškotkov! Več o piškotkih

Za ime aprila ste izbrali Primoža Rogliča, slovenskega kolesarja, ki je dosegel največji uspeh svoje kariere – zmagal je na dirki po Baskiji.

Pogovor s Primožem Rogličem je nastal, ko je postal ime tedna.

Rezultati

Loading ... Loading ...
KANDIDATI SO ŠE BILI:
  • Goran Janus, najuspešnejši trener slovenske skakalne reprezentance vseh časov, ki se je po sedmih izjemnih letih poslovil od tega mesta.
  • Manica Janežič Ambrožič, urednica informativnega programa TV Slovenije in voditeljica Dnevnika – oddaje, ki je na sporedu že 50 let.
  • Maksimiljan Kadivec, vodja nacionalnega programa Dora za zgodnje odkrivanje raka na dojki, ki deluje deseto leto.
  • Petra Grassi, zborovodkinja, ki je na tekmovanju Naša pesem z zborom DEKOR zmagala in dobila naziv najboljša zborovodkinja tekmovanja.

Za poslano SMS sporočilo smo še posebej hvaležni, saj tako prispevate tudi 1 € za socialno ogrožene otroke. Vsa zbrana sredstva namreč namenjamo projektu Botrstvo v Sloveniji, ki pomaga otrokom v hudih finančnih in socialnih stiskah. Vse pomembne informacije o projektu, kakor tudi zgodbe otrok v stiski, smo zbrali tukaj. Kako seštevamo glasove, smo zapisali v pravilih glasovanja.