Ime meseca

Ime februarja je Bojan Gantar

Direktor Alpine, žirovskega obutvenega podjetja, ki je odkupilo blagovno znamko propadlega tržiškega čevljarskega velikana Peko

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družabna omrežja (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikom.

S pritiskom na "v redu" se strinjate z uporabo piškotkov! Več o piškotkih

Rezultati

Loading ... Loading ...

Za ime meseca februarja ste izbrali Bojana Gantarja, direktorja Alpine, žirovskega obutvenega podjetja, ki je odkupilo blagovno znamko propadlega tržiškega čevljarskega velikana Peko. Pogovor z njim boste lahko slišali v ponedeljek dopoldan.

 Kandidati so še bili:

Goran Dragić, najboljši slovenski košarkar, ki je kot prvi Slovenec nastopil na NBA tradicionalnem košarkarskem spektaklu All-Star vikend.

Jadranka Plut, predsednica društva Asociacija, kjer so s številnimi dejavnostmi združili javni in nevladni sektor v skupni protest proti kulturni politiki.

Jakov Fak, biatlonec, ki je s srebrom v Pjongčangu, Sloveniji priboril prvo kolajno na letošnjih zimskih olimpijskih igrah.

Za poslano SMS sporočilo smo še posebej hvaležni, saj tako prispevate tudi 1 € za socialno ogrožene otroke. Vsa zbrana sredstva namreč namenjamo projektu Botrstvo v Sloveniji, ki pomaga otrokom v hudih finančnih in socialnih stiskah. Vse pomembne informacije o projektu, kakor tudi zgodbe otrok v stiski, smo zbrali tukaj. Kako seštevamo glasove, smo zapisali v pravilih glasovanja.