Na študijski izmenjavi v Avstraliji je Jan Zavrl spoznal partnerko in se preselil v Tel Aviv. "Na ulici slišiš skoraj več tujih jezikov kot pa hebrejščine. Je res posebno mesto. Včasih pravim, da je mala državica znotraj države.” Kot vodja analitičnega oddelka dela na področju marketinga, odgovoren je za obdelavo in analizo podatkov o ravnanju kupcev na spletu, družabnih omrežjih, na podlagi česar ustvarjajo vsebine.

Na študijski izmenjavi v Avstraliji je Jan Zavrl spoznal partnerko in se preselil v Tel Aviv

V Tel Avivu na ulici sliši skoraj več tujih jezikov kot pa hebrejščine, pravi Jan Zavrl. “Je res posebno mesto. Včasih pravim, da je mala državica znotraj države.”

Kot vodja analitičnega oddelka dela na področju marketinga, odgovoren je za obdelavo in analizo podatkov o ravnanju kupcev na spletu, družabnih omrežjih, na podlagi česar ustvarjajo vsebine.

Tudi na tem področju je ponudba služb za angleško govoreče precejšnja. “Imel sem tri, štiri intervjuje z delodajalcem. Malo so se pozanimali o meni, kaj sem prej počel, tudi poklicali so v Slovenijo in preverili pri mojem prejšnjem delodajalcu.”

Anja Hlača Ferjančič