Da je prišel do svojega bara s koktajli, je Anžetov oče zastavil stanovanje in v Avstriji dobil kredit. Pri dvajsetih se je sicer odpravil na Ibizo, da bi se poleti izučil za barmana. Načrt je spodletel, saj v barih ni mešal koktajlov, ampak so mu naložili druge obveznosti. Izpopolnjevanje je zato nadaljeval v Avstraliji, pozneje je živel v Berlinu, kjer je tudi spoznal svojo dansko partnerko.

Večino dela v svojem baru v Københavnu Anže Pihler opravi sam, od priprave koktajlov do čiščenja oken

Pri dvajsetih se je Anže Pihler odpravil na Ibizo, da bi se poleti izučil za barmana. Načrt je spodletel, saj v barih ni mešal koktajlov, ampak so mu naložili druge obveznosti.

Izpopolnjevanje je zato nadaljeval v Avstraliji, pozneje je živel v Berlinu. Tam je tudi spoznal svojo dansko partnerko, s povečano družino pa se je preselil v Københaven, kjer je pred štirimi leti odprl bar Atze Peng. Pri tem je naletel na generacijsko razširjeno težavo pridobivanja posojila.

“Na srečo mi je lahko oče pomagal dobiti kredit v Avstriji z zastavitvijo svojega stanovanja v Sloveniji. Če ne bi bilo njega, takšnega projekta ne bi mogel uresničiti.”

Anja Hlača Ferjančič