Za več kot 1100 družin je bila zima čarobnejša zaradi skupnih doživetij, izletov , predstav in drugih dejavnosti, 60 otrok pa se je lahko (prvič) preizkusilo v smučarskih veščinah. Medtem ko prava zima šele doživlja razmah, pa se akcija projekta Botrstvo Čarobna zima te dni poslavlja.

Lani jeseni so jo organizirali prvič, saj so poleg obdarovanja v akciji »Trije zimski botri«, otrokom želeli omogočiti, da bi skupaj z s svojimi družinami lahko izkusili tudi zimska doživetja. In s skrbno izbiro kakovostnih predstav, izletov, koncertov in drugih doživetij, je bila zima čarobnejša za več kot 1100 družin.

Za več kot 1100 družin je bila zima čarobnejša zaradi skupnih doživetij, 60 otrok pa se je lahko (prvič) preizkusilo v smučarskih veščinah

Medtem ko prava zima šele doživlja razmah, se akcija projekta Botrstvo Čarobna zima te dni poslavlja.

Lani jeseni so jo organizirali prvič, saj so poleg obdarovanja v akciji Trije zimski botri otrokom želeli omogočiti, da bi lahko skupaj z družinami izkusili tudi zimska doživetja. In s skrbno izbiro kakovostnih predstav, izletov, koncertov in drugih doživetij je bila zima čarobnejša za več kot 1100 družin.

Aleš Smrekar, Jana Vidic