Skoraj natanko dve leti po tem, ko ste pomagali sestrama Moniki in Juliji smo družino znova obiskali. Njuno zgodbo ste si prav gotovo zapomnili po tem, da je ob našem obisku družina že 8 mesecev živela brez elektrike. Kakšne spremembe je v njihovo življenje prinesla pomoč poslušalcev, ki je družini še vedno v pomoč pri plačilu stroškov?

Skoraj natanko dve leti po tem, ko ste pomagali sestrama Moniki in Juliji, smo družino znova obiskali

Skoraj natanko dve leti po tem, ko ste pomagali sestrama Moniki in Juliji, smo družino znova obiskali. Njuno zgodbo ste si prav gotovo zapomnili po tem, da je ob našem obisku družina že 8 mesecev živela brez elektrike. Kakšne spremembe je v njihovo življenje prinesla pomoč poslušalcev, ki je družini še vedno v pomoč pri plačilu stroškov?

Hvala vsem, ki ste njuni družini kakor koli pomagali in hvala vsem, ki se trudite za boljši jutri otrok v stiski. Teh nikakor ni malo, samo po uradnih podatkih jih skoraj 50.000 živi v revščini. In trenutno jih  več kot 50 še zmeraj čaka, da dobi botra, ki bi jim s 30 evri vsak mesec nekoliko olajšal življenje. Več informacij na www.boter.si.

Jana Vidic