Ime meseca

Ime novembra je Jan Golja

Novinar in pobudnik dobrodelne akcije Mali koraki za velik cilj, v kateri so letos zbirali sredstva za hišo zavetja Palčica

12241050_10153239807256662_5066849108659650799_o
Jan Golja
foto: Jan Pirnat

Izbrali ste ime novembra – to je postal Jan Golja, novinar in pobudnik dobrodelne akcije Mali koraki za velik cilj, v kateri so letos zbirali sredstva za hišo zavetja Palčica, zatočišču za tiste otroke, ki so v domačem okolju kakorkoli ogroženi.

Kandidati so bili še:

Janja Garnbret, plezalka, za katero je izjemna sezona v kateri je 9-krat zmagala na tekmah svetovnega pokala in osvojila v skupnem seštevku rekordnih 1135 točk.

Narvika Bovcon in Aleš Vaupotič, umetnika, ki sta na Salonu 2017, razstavi Zveze društev slovenskih likovnih umetnikov, za dela v srebru prejela glavno nagrado.

Aleksej Jurca, študent, ki je na 11. mednarodni olimpijadi iz astronomije in astrofizike na Tajskem postal prvi slovenski absolutni zmagovalec na kateri koli olimpijadi iz znanja.

Rezultati

Loading ... Loading ...

Za poslano SMS sporočilo smo še posebej hvaležni, saj tako prispevate tudi 1 € za socialno ogrožene otroke. Vsa zbrana sredstva namreč namenjamo projektu Botrstvo v Sloveniji, ki pomaga otrokom v hudih finančnih in socialnih stiskah. Vse pomembne informacije o projektu, kakor tudi zgodbe otrok v stiski, smo zbrali tukaj. Kako seštevamo glasove, smo zapisali v pravilih glasovanja.