"Hvala Bogu, da sem rastu na Fužinah." Velikokrat izrečeno, še večkrat opisano, v rimah izrečeno in odpeto v songih, ki segajo že desetletje v preteklost. Zlatan Čordić - Zlatko je raper. Roko na srce se zavedam, da v Sloveniji ta pojem še vedno prej kot spoštovanje sproža začudenje, ki pa si ga v resnici ne znam razložiti. Zlatko je očka, je ambasador in je raper. Ki ne "dissa". Zjutraj se mu je na Valu 202 pridružila tudi Tina Marinšek.

Prisluhnite,

-Andrej

Seznam odigranih skladb: Sreča in pogum, Mi je žal in Svet je lep, tudi s Tino Marinšek

“Hvala Bogu, da sem rastu na Fužinah.” Velikokrat izrečeno, še večkrat opisano, v rimah izrečeno in odpeto v songih, ki segajo že desetletje v preteklost. Zlatan Čordić – Zlatko je raper. Roko na srce se zavedam, da v Sloveniji ta pojem še vedno prej kot spoštovanje sproža začudenje, ki pa si ga v resnici ne znam razložiti. Zlatko je očka, je ambasador in je raper. Ki ne “dissa”.

Seznam odigranih:

[FB video]

 

Odzivi na družabnih omrežjih:

Tisto, ko začneš na poti v službo voziti vse bolj počasi in iskati gnečo, da lahko slišiš čim več oddaje z @zlatko585 na @Val202 … no, to.

— Matej Faganel (@mfaganel) November 22, 2017

@Val202 sama pozitiva, ko slišiš ta dva “norca”, TOP ?? ?

— Gasper Peterc (@GasperPeterc) November 22, 2017

Tinaaaaaa!!!! ?@Val202

— Jana (@janaslo) November 22, 2017

https://t.co/O4HPtahDQV Bilo mi je v čast hvala ekipi @Val202 in Optimistom za več tega se vidimo v @kinosiska v petek 22.12. Ob 21h

— Zlatan Čordić (@zlatko585) November 22, 2017

Andrej Karoli