Pred tekmo četrtega kroga lige prvakov, v katerem bo Maribor na kultnem stadionu Anfield nocoj gostoval pri Liverpoolu, je jasno, da bo za boljši vijoličasti vtis kot pred dvema tednoma pomembna predvsem dobra igra v obrambi. Tega se zaveda tudi eden najizkušenejših igralcev v mariborski obrambni vrsti Marko Šuler. Z nekdanjim reprezentantom se je o zdravju v zrelih nogometnih letih, osvajanju lovorik v tujini in doma, načrtih za upokojitev ter prihajajoči tekmi z Liverpoolom pogovarjal Jože Pepevnik.

Pred tekmo četrtega kroga lige prvakov smo se pogovarjali z mariborskim branilcem Markom Šulerjem

Pred tekmo četrtega kroga lige prvakov, v katerem bo Maribor na kultnem stadionu Anfield nocoj gostoval pri Liverpoolu, je jasno, da bo za boljši vijoličasti vtis kot pred dvema tednoma pomembna predvsem dobra igra v obrambi. Tega se zaveda tudi eden najizkušenejših igralcev v mariborski obrambni vrsti Marko Šuler.

V pogovoru se je nanizalo precej različnih tem, med drugim je Šuler govoril o zdravju oziroma skrbi za zdravje v zrelih nogometnih letih, razlikah v slovenskem nogometu pred desetletjem in danes, igranju in osvajanju lovorik v tujini, igranju za Maribor, bližajoči se upokojitvi in seveda bližajoči se tekmi z Liverpoolom.

Val 202