Sir Rod Stewart gotovo sodi med najpomembnejša imena šovbiznisa zadnjih desetletij. 2. februarja 2018 prihaja v Zagreb v dvorano Arena. Velja za enega najbolje prodajanih glasbenikov vseh časov, saj je prodal preko 100 milijonov izvodov albumov. Kar dvakrat so ga uvrstili v Rock and Roll Hall of Fame, v zbirki pa ima tudi eno nagrado grammy. Leta 2016 je za svoje zasluge v glasbi in humanitarnem delu prejel viteški naslov.

Rod Stewart velja za enega najbolje prodajanih glasbenikov vseh časov, saj je prodal več kot 100 milijonov albumov

Sir Rod Stewart gotovo sodi med najpomembnejša imena šovbiznisa zadnjih desetletij. 2. februarja 2018 prihaja v Zagreb v dvorano Arena. Velja za enega najbolje prodajanih glasbenikov vseh časov, saj je prodal več kot 100 milijonov albumov. Kar dvakrat so ga uvrstili v dvorano slavnih Rock and Roll Hall of Fame, v zbirki pa ima tudi eno nagrado grammy.

“Ko začenjaš glasbeno pot, ljubiš glasbo in se ji posvetiš, tako da je lepo videti tudi nagrado za to.”

Leta 2016 je za svoje zasluge v glasbi in humanitarnem delu prejel viteški naslov. Stewartov iskriv smisel za humor in neponovljiv slog sta zagotovili za vrhunski glasbeni spektakel, med uspešnicami pa na koncertu gotovo ne bo pozabil niti na “Da Ya think I’m Sexy”, “The First Cut Is The Deepest”, “Rhythm Of My Heart” in “Maggie May”. Za Val 202 je rade volje odgovoril na vprašanja, ki mu jih je zastavil Jernej Vene.

Jernej Vene