Arne Hodalič je eden najbolj prepoznavnih in v svetu uveljavljenih slovenskih fotografov. Letošnje leto spremljamo že njegovo tretjo avtorsko razstavo fotografij, naslednja bo na vrsti v mesecu decembru. V Slovenskem etnografskem muzeju so odprli fotografsko razstavo » Tihi ubijalci Afganistana«, ki prikazuje surovost minske problematike v sodobnem Afganistanu. Fotografije prikazujejo vsakdanje življenje žrtev min, deminerskih ekip in posledice, ki jih povzročajo eksplozivna sredstva. Afganistanci zaradi te situacije vsako minuto tvegajo svoja življenja.

Arne Hodalič v Slovenskem etnografskem muzeju razstavlja fotografije o surovosti minske problematike in življenju žrtev min v Afganistanu

Arne Hodalič je eden najbolj prepoznavnih in v svetu uveljavljenih slovenskih fotografov, ki te dni v Slovenskem etnografskem muzeju razstavlja fotografije “Tihi ubijalci Afganistana”, ki prikazuje surovost minske problematike v sodobnem Afganistanu, življenje žrtev min, deminerskih ekip in posledice, ki jih povzročajo eksplozivna sredstva.

Nina Zagoričnik