Ime meseca

Ime oktobra je Matic Vizjak

Inovativni mladi kmet leta, ki ohranja stare načine pridelovanja hrane, svoje izdelke pa ponuja na spletni strani kmetije

22448280_1912631912095501_4359402904046862984_n
Matic Vizjak
foto: Osebni FB profil

Matic Vizjak je inovativni mladi kmet leta, ki na ekološki kmetiji v Šmarju pri Jelšah ohranja stare načine pridelovanja hrane,  hkrati pa svoje izdelke ponuja na spletni strani kmetije.

Rezultati

Loading ... Loading ...

KANDIDATI SO BILI ŠE:

Žarko Trušnovec, psiholog in tolminski gorski reševalec, prejemnik letošnje prestižne mednarodne nagrade za solidarnost v gorah targa d’argento.

Miro Majcen, fotograf, katerega fotografijo s septembrskega koncerta Rolling Stonesov v Avstriji si je Mick Jagger izbral za naslovno na svojem profilu na Facebooku.

Drago Mislej – Mef, tekstopisec in kantavtor,  letošnji prejemnik nagrade Franeta Milčinskega Ježka za posebne dosežke na področju žlahtnega humorja in satire.

Primož Cirman,  novinar in avtor knjige z naslovom NepoTEŠeni v kateri popisuje ozadja največje energetske naložbe v samostojni Sloveniji TEŠ6.

Za poslano SMS sporočilo smo še posebej hvaležni, saj tako prispevate tudi 1 € za socialno ogrožene otroke.  Vsa zbrana sredstva namreč namenjamo projektu Botrstvo v Sloveniji, ki pomaga otrokom v hudih finančnih in socialnih stiskah. Več informacij o projektu smo zapisali na posebni strani, vsak teden pa bomo na Valu 202 pripovedovali zgodbe otrok, ki potrebujejo vašo pomoč.