Shania Twain spet na vrhu

Po 15 letih se je vrnila z novo ploščo in z njo navdušila

Kantripevka Shania Twain je izdala novo ploščo z naslovom Now in v enem tednu v ZDA prodala 137.000 kopij ter se tako uvrstila na vrh Billbordove lestvice 200, prva pa je tudi v VB in Avstraliji.

Znani so tudi nominiranci za nagrade evropskega MTV-ja. Največ jih je prejela Taylor Swift, med drugim tudi za najboljšo glasbeno izvajalko. Pevka, ki je nazadnje nastopila februarja letos, od takrat pa napovedala šesti album Reputation ter izdala pesmi Look What You Made Me Do – videospot za omenjeno pesem se prav tako poteguje za nagrado – in Ready For It?, bo spet stopila na odre. Tako se bo 2. decembra Edu Sheeranu, The Chainsmokers, Dui Lipa in Niallu Horanu pridružila na prireditvi Poptopia v Kaliforniji, 7. decembra pa bo poleg skupin Backstreet Boys, Fifth Harmony in drugih nastopila na B96 Jingle Bashu v Čikagu.

Med nominiranci za evropske glasbene nagrade MTV v kategoriji MTV Best Adria Act je tudi naša zasedba Koala Voice, ki pripravlja drugi studijski album. Premierno ga bo predstavila 26. oktobra v ljubljanski Cvetličarni.

Podelitev nagrad bo povezovala pevka Rita Ora in bo potekala 12. novembra v Londonu. Glas za svoje najljubše pa lahko oddate na uradni spletni strani MTV Europe do 11. novembra.