Ime meseca

Ime septembra je Goran Dragić

Drugi kandidati so bili še: Anton Šijanec, Jožica Hafner in Brigita Drnovšek Olup

Spain v Slovenia – European Championships EuroBasket 2017 Semi-Final
foto: MMC RTV Slovenija

Ime meseca je postal Goran Dragić, kapetan slovenske košarkarske reprezentance in najboljši  igralec EP v Carigradu. Košarkarji so brez izgubljene tekme  prvič v zgodovini Slovenije osvojili zlato  medaljo ter  postali evropski prvaki.

Rezultati

Loading ... Loading ...
KANDIDATI SO BILI ŠE:

Anton Šijanec, vodja slovenske reprezentance raketnih modelarjev, ki je  na evropskem prvenstvu na Poljskem osvojila šest medalj, od tega dva naslova evropskih prvakov.

Jožica Hafner, sodelavka arhiva RTV Slovenija,  dobitnica nagrade kosobrin, namenjene sodelavcem neavtorskih poklicev za izjemen prispevek k slovenskemu filmu in televiziji.

Brigita Drnovšek Olup, oftalmologinja z Očesne klinike UKC Ljubljana, prva ženska, dobitnica mednarodnega priznanja ESOPRS  za delo na področju očesne plastične kirurgije.

Za poslano SMS sporočilo smo še posebej hvaležni, saj tako prispevate tudi 1 € za socialno ogrožene otroke. Vsa zbrana sredstva namreč namenjamo projektu Botrstvo v Sloveniji, ki pomaga otrokom v hudih finančnih in socialnih stiskah. Vse pomembne informacije o projektu, kakor tudi zgodbe otrok v stiski, smo zbrali tukaj. Kako seštevamo glasove, smo zapisali v pravilih glasovanja.