Potekale so ob morju in v hribih, prinesle so številne aktivnosti, izmenjavo izkušenj, nova znanja in nove prijatelje…. Mnogi bi iztekajoče počitnice preživeli brez izkušnje letovanj, če jim teh ne bi omogočili tisti donatorji, ki razumejo, zakaj je tako pomembno, da se vsaj za nekaj poletnih dni združijo otroci iz premožnejših družin in tisti, ki jim nekaj dni radosti pomeni tudi pobeg od krutega vsakdana.

Z vašo pomočjo je za en teden ali več na morje ali v hribe lahko šlo kar 75 otrok

Potekale so ob morju in v hribih, prinesle so številne dejavnosti, izmenjavo izkušenj, nova znanja in nove prijatelje. Številni bi iztekajoče se počitnice preživeli brez izkušnje letovanj, če jim teh ne bi omogočili tisti donatorji, ki razumejo, zakaj je tako pomembno, da se vsaj za nekaj poletnih dni združijo otroci iz premožnejših družin in tisti, ki jim nekaj dni radosti pomeni tudi pobeg od krutega vsakdana.

In hvala vsakomur, ki je kakor koli pripomogel, da je letos na letovanja lahko šlo več deset otrok, ki sicer te priložnosti zagotovo ne bi imeli. Samo z vašimi SMS-i z geslom BOTER5 je bilo zbranih več kot 15.000 evrov, kar skupaj z neposrednimi nakazili na poseben sklic pomeni, da je z vašo pomočjo za en teden ali več na morje ali v hribe lahko šlo kar 75 otrok.

Zadnja izmena otrok iz socialno najšibkejših družin še ta teden uživa v morskih in gorskih počitnicah, zato bomo vse SMS-e z geslom BOTER5, poslane na številko 1919 do konca meseca, namenili prav za ta namen. Pet podarjenih evrov se morda res ne sliši veliko, a 75 otrok brez takšne pomoči letos pravih počitnic sploh ne bi imelo … Iskrena hvala vsem, ki ste kakor koli pripomogli k temu!

Pismo mame

Z ljubeznijo

Sem mama štirih otrok, skoraj čez noč se je naša situacija spremenila v stisko, jaz, mama samohranilka, nisem zmogla več nuditi družini vsega. Težko si privoščimo dopust … In letos so se moji otroci udeležili letovanja v Zambratiji. Zelo sem hvaležna, toda ko so se otroci vrnili iz teh čudovitih počitnic, sem bila presenečena nad navdušenjem otrok. To, kar so doživeli tam, je mnogo več kot le počitnice, otroci so doživeli ljubeč stik z voditelji, ga. Anita Ogulin jim je pustila poseben pečat z objemi in tržnico objemov ter še mnogo več. Otroci so doživeli tam toliko lepega, da je moj občutek o vtisih tak, da vse to delajo ljudje z ljubeznijo … In otroci so to čutili. Zelo lepo je vedeti, da je zavest te organizacije tako močna in izhajajo iz najpomembnejšega, kar nas obdaja. Hvala Vsem za vse kar delite. Mama

Jana Vidic