Kako je biti Valerija? Valerija je sodobna, emancipirana ženska, ki ve, kaj hoče. Stara je 45 let in verjame, da je rojena pod srečno zvezdo. Sicer pa rojena v znamenju tehtnice, vendar meni, da karakterno bolj ustreza škorpijonu. Horoskopom ne verjame. S svojo službo je zadovoljna, do pokoja pa bi rada poskusila še kaj drugega, kar bi jo zares osrečilo. Zgodbo ustvarjata dva scenarista, dva improvizatorja – Matjaž Peklaj in Rok Bohinc. 

V drugi epizodi Valerijina zgodba pripelje do nepričakovanega romantično-dramatičnega zasuka. Njen fant ustreli njenega nekdanjega sošolca Marjana.

V drugi epizodi Valerijina zgodba pripelje do nepričakovanega romantično-dramatičnega zasuka. Njen fant Bogdan ustreli njenega nekdanjega sošolca Marjana

Kako je biti Valerija? Valerija je sodobna, emancipirana ženska, ki ve, kaj hoče. Ne mara navadnega jogurta, sadnim se izogiba, ker vsebujejo preveč sladkorja. Ko je bila še majhna, so s prijateljicami spile ogromno kokakole. Danes jo uživa samo še naskrivaj. Kot najstnica je poskusila s sto in eno dieto, a sčasoma ugotovila, da je edino učinkovito pravilo v prehrani ‘zdrava mera vsega’. Obožuje kavo, najraje pije nekaj vmes med macchiatom in cappuccinom. Zgodbo o Valeriji nadaljujeta dva improvizatorja – Matjaž Peklaj in Rok Bohinc.

V drugi epizodi Valerijina zgodba pripelje do nepričakovanega romantično-dramatičnega zasuka. Njen fant Bogdan ustreli njenega nekdanjega sošolca Marjana.

Matjaž Peklaj in Rok Bohinc

foto: Matjaž Peklaj in Rok Bohinc

Katja Černela, Maj Valerij