Če ste se velikokrat zmrdovali nad tem, da ste morali o določenem glasbeniku iskati informacije na več različnih platformah, pa bo zdaj s platformo Viberate, ki je plod slovenskih inovatorjev, to zgodovina. Viberate namreč na svoji spletni strani hrani vse informacije o vašem najljubšem izvajalcu oziroma skupini – kako zelo priljubljen je, kje bo koncertiral, kdo so podobni izvajalci, tam boste lahko kupovali karte za koncerte in najemali glasbenike ter še veliko več. Več povesta ustanovitelj podjetja Matej Gregorčič in DJ Umek.

Na glasbeni platformi Viberate izveste, kako zelo priljubljen je glasbenik, kje bo koncertiral, kdo so podobni izvajalci, tam boste lahko kupovali karte za koncerte in najemali glasbenike

Če ste se velikokrat zmrdovali nad tem, da ste morali o določenem glasbeniku iskati informacije na več različnih platformah, pa bo zdaj s platformo Viberate, ki je plod slovenskih inovatorjev, to zgodovina. Viberate namreč na svoji spletni strani hrani vse informacije o vašem najljubšem izvajalcu oziroma skupini – kako zelo priljubljen je, kje bo koncertiral, kdo so podobni izvajalci, tam boste lahko kupovali karte za koncerte in najemali glasbenike ter še veliko več. O spletni platformi smo se pogovarjali z ustanoviteljem podjetja Matejem Gregorčičem in DJ Umekom.

V spletni bazi lahko za zdaj najdemo podatke za 130 tisoč profilov glasbenikov vseh žanrov, Pri Viberatu pričakujejo, da bodo imeli v enem letu v bazi 250 tisoč glasbenikov, vsaj 100 tisoč profilov dogodkov in nekaj 10 tisoč diskografskih založb.

Maja Stepančič