Že v najstniških letih je razmišljala, da bi nekoč živela v Avstraliji. Pri tridesetih se je Ana po letih varčevanja, vzponov in padcev, raziskovanj, pridobivanja informacij le odpravila na dvoletno potovanje po svetu, med katerim je obiskala 50 držav, na koncu pa pristala v deželi tam spodaj.

Brisbane je najhitreje rastoča in razvijajoča se avstralska metropola, ima približno 2,4 milijona prebivalcev, pravi Aana in dodaja, da sta Sydney in Melbourne še vedno pomembnejši mesti, Brisbane pa je bolj topel, prijazen in ponuja prijetnejše življenjsko okolje

“Mesto je zelo priljubljeno med mladimi, označeno je bilo tudi za najbolj hipijevsko mesto. Ta hipijevski izraz bi morda komu predstavljal negativen predznak, ampak gre za toplino, mladost, ki jo mesto izžareva, je idealno za družine. Ne najdem pomankljivosti. Hrana, namestitev, prevoz, z vsem sem zadovoljna.”

Ana Gudalo je uresničila svoje sanje, zaradi podnebja, raznovrstnosti in multikulturnosti se je preselila v Avstralijo

Že kot najstnica je razmišljala, da bi nekoč živela v Avstraliji. Pri tridesetih se je Ana Gudalo po letih varčevanja, vzponov in padcev, raziskovanj, pridobivanja informacij le odpravila na dvoletno potovanje po svetu, med katerim je obiskala 50 držav, končala pa v deželi tam spodaj.

Brisbane, kjer je študentska ambasadorka, je najhitreje rastoča in razvijajoča se avstralska metropola, ima približno 2,4 milijona prebivalcev, pravi in dodaja, da sta Sydney in Melbourne še vedno pomembnejši mesti, Brisbane pa je bolj topel, prijazen in ponuja prijetnejše življenjsko okolje.

“Mesto je zelo priljubljeno med mladimi, označeno je bilo tudi za najbolj hipijevsko mesto. Ta hipijevski izraz bi morda komu predstavljal negativen predznak, ampak gre za toplino, mladost, ki jo mesto izžareva, je idealno za družine. Ne najdem pomanjkljivosti. Hrana, namestitev, prevoz, z vsem sem zadovoljna.”

Anja Hlača Ferjančič