Mira Panić se na RTV Slovenija s polnim vozičkom hrane sprehaja od vrat do vrat in glasno sprašuje: “Lačni, žejni?” Neodločnim pomaga pri izbiri in pravi, da so stopnje lakote različne: “Ful, ful lačni ali mal, mal lačni. Eni pa se želijo samo pogovoriti!”

Mira Panić je prodajalka napitkov in prigrizkov na RTV Slovenija; pravi, da smo tako zatopljeni v delo, da pogosto pozabimo na hrano

Mira Panić se na RTV Slovenija s polnim vozičkom hrane sprehaja od vrat do vrat in glasno sprašuje: “Lačni, žejni?” Neodločnim pomaga pri izbiri in pravi, da so stopnje lakote različne: “Ful, ful lačni ali mal, mal lačni. Eni pa se želijo samo pogovoriti!

Od januarja naprej so vsi na dieti. Sicer pa na televiziji običajno jedo sadje in solato, na radiu pa sendviče!”

Mira Panić pravi, da smo zaposleni zelo ljubeznivi in prizemljeni, a ko smo lačni, smo res drugačni. “Pri radijcih in televizijcih opažam, da ste tako zatopljeni v delo, da ne veste, koliko je ura, in da morate nekaj pojesti!”

“Vsakemu se nasmehnem. Če stranka še naprej vztraja s slabo energijo, pa jo diplomatsko ignoriram. Nasmehnem se nazaj in grem naprej!

V ponedeljek zjutraj v popolni tišini razmišlja o sebi in o tem, kam je izginil konec tedna …

Katja Černela, Uršula Zaletelj