V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja.

Druga tretjina Drugega vala bo tokrat v psihedeličnih barvah, ob svežih ploščah ameriških zasedb The Black Angels in All Them Witches poslušamo še zadnjo ploščo turške pevke Gaye Su Akyol pred njenim gostovanjem na letošnji Drugi godbi.

V tretjem delu najprej njujorški duo 75 Dollar Bill. Sledi „krautrockovski trojček; faUSt se vračajo s svežim albumom „fresh air“, Cluster ponujajo starejše koncertne posnetke in Damo Suzuki bo improviziral „v živo“.

V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja.

V drugi tretjini Drugega vala predstavljamo prvenec še sveže garažnorockovske zasedbe Aquarian Blood in tretjo ploščo portlandskega rockovskega benda Summer Cannibals, ki je postal varovanec založbe Kill Rock Stars.

V tretjem delu najprej angleški novovalovski kvartet Wire s svežim albumom Silver/Lead. Sledi Barry Adamson s cinematično muziko na EP-ju Love Sick Dick. Nemški Kreidler so lani zavrgli že posnet album, glede na nov politični položaj v svetu so vse posneli na novo in objavili pod naslovom European Song. Proti koncu še naveza Bug & Earth in norveški Ulver.

Val 202