Uspešno vključevanje informacijske tehnologije v učni proces

Prva gimnazija v Mariboru, kjer poučuje Nataša Kralj
foto: Dušan Kocmut

Ime tedna je postala Nataša Kralj, učiteljica nemščine in slovenščine na mariborski Prvi gimnaziji in Srednji elektro-računalniški šoli. Za dejavno vključevanje dijakov v učni proces z informacijsko-komunikacijskimi tehnologijami, so ji na Zavodu RS za šolstvo podelili priznanje Blaža Kumerdeja.

Kandidata sta bila tudi:

Martin Steiner, dolgoletni atletski funkcionar, ki je kot vodja stroke v slovenski atletiki nenehno opozarjal na sistemske težave, s svojim delom pa tudi operativno prispeval k razvoju atletov in njihovim uspehom. Je prejemnik Bloudkove nagrade za življenjsko delo v športu.

Uroš Fürst, igralec, ki že 15 let igra monokomedijo Jamski človek. V tem obdobju si je predstavo SiTi teatra ogledalo skoraj 200 tisoč gledalcev, doživela pa je 700 ponovitev, kar jo uvršča v največkrat odigrano predstavo za odrasle v Sloveniji.

Rezultati

Loading ... Loading ...

Za poslano SMS-sporočilo smo še posebej hvaležni, saj tako prispevate tudi 1 € za socialno ogrožene otroke. Vsa zbrana sredstva namreč namenjamo projektu Botrstvo v Sloveniji, ki pomaga otrokom v hudih finančnih in socialnih stiskah. Vse pomembne informacije o projektu, kakor tudi zgodbe otrok v stiski, smo zbrali tukaj. Kako seštevamo glasove, smo zapisali v pravilih glasovanja.