Hej, DJ!

Kaj se ti rola v glavi!? Muzika? Bi rolal/-a?

Najbolj hud didžej bo na Valu 202 rolal samostojno – vso sezono!

To ni radijska oddaja, ni glasbeni dogodek, ne bitka talentov in ne žur.

Ampak mi hočemo, da bi bil – hud žur pred mikrofonom! In tekma didžejev in feni in top muzika in tudi radijska oddaja. In ful zgodb, zgodb na Snapchatu in takih zgodb, pač, ker bo dogajalo.

A štekaš?! Tudi če ne, a rolaš? Muziko! A štekaš muziko? Nas že zanimaš! Te zanima? Ali pa imaš frenda, ki bi ga zanimalo … Zmaga :) Ampak počasi.

Za zdaj želimo vedeti samo, da te zanima. Prijavi se do 22. januarja 2017. Vsi, ki ste prav mladi, boste v izboru. Te obvestimo.

Čakamo na tvojo:
  • top playlisto (Youtube),
  • top Snapchat zgodbo, v kateri se boš predstavil na najbolj svoj, odbit, glasbeni način in nas prepričal, da ti muzika čisto zares dogaja – znajdi se, vključi bende & frende, kar koli!
Pravila igre:
  • od 14 do 22 let, spol enakovreden,
  • muzika ti čisto zares dogaja,
  • mikrofon si videl že od blizu,
  • šolski radio ti je beda – ni panike,
  • šolski radio ti je top – ni panike.

Prijavi se do 22. 1. 2017! Izpolni obrazec!

Naša sedemčlanska Hej, žirija! (Jernej Sobočan in Andrej Karoli (glasbeno-voditeljski člen), Klara Zupančič in Aša Hlebec (Vičstock), Bojan Cvetičanin (Joker Out, Špil liga), Uršula Zaletelj/Maja Stepančič in Matej Praprotnik (projektna ekipa) bo do 30. januarja izbrala 20 najbolj prepričljivih. Vse tiste bomo udomačili pri nas v radijskem studiu, vas (z našimi top voditelji in top didžeji) pripravili na oddajo, da lahko sestavite svoj top glasbeni žur!

V vsaki oddaji se bosta v studiu spopadla dva didžeja, in to pred svojimi najboljšimi frendi, sošolci in feni. Zmagovalca bomo dobili z glasovanjem na Facebook Live. Uvrstil se bo v jesenski drugi krog in tako naprej do finala konec novembra.

Končni zmagovalec, torej najbolj hud didžej na svetu, bo na Valu 202 lahko rolal samostojno – vso sezono.

Vse velja za punce in fante.

Prva oddaja Hej, DJ! bo 6. marca. Komaj čakamo!