Ime meseca

Ime meseca marca je Peter Prevc

Peter Prevc
foto: Bobo

Ime meseca marca je postal Peter Prevc, skakalec, ki je v Planici na najboljši možni način končal neverjetno sezono, v kateri je osvojil vse, kar se je osvojiti dalo. Smuči, ki jih je podaril Botrstvu, pa smo na dobrodelni dražbi prodali za neverjetnih 45 tisoč evrov.

PRIPOROČAMO:  Nedeljski gost Peter Prevc

KANDIDATI ZA IME MESECA MARCA SO BILI ŠE: 

Lilijana Remec in Ana Jug, medicinska sestra in odvetnica, najbolj zaslužni, da je v Novi Gorici odprla svoja vrata Pro bono ambulanta, ki bo na Primorskem zagotavljala zdravstveno oskrbo ljudem brez osnovnega ali dodatnega zavarovanja.

Jožica Rejec, predsednica uprave Domela, uspešnega podjetja, ki je pretežno v lasti zaposlenih in nekdanjih zaposlenih, ki ne beleži le izjemne rezultate ampak je tudi zgled za trajnejše družbene spremembe.

Urban Novak in Marko Prezelj, alpinista, ki sta v ameriško–francoski navezi preplezala prvenstveno smer gore Cerro Kishtwar v Indiji, za kar sta bila nagrajena z zlatim cepinom, najvišjim priznanjem za alpinistične dosežke na svetu.

Za poslano SMS sporočilo smo še posebej hvaležni, saj tako prispevate tudi 1 € za socialno ogrožene otroke.  Vsa zbrana sredstva namreč namenjamo projektu Botrstvo v Sloveniji, ki pomaga otrokom v hudih finančnih in socialnih stiskah. Več informacij o projektu smo zapisali na posebni strani, vsak teden pa bomo na Valu 202 pripovedovali zgodbe otrok, ki potrebujejo vašo pomoč.