Dobrodelna dražba

Zbrane donacije za 250 otrok! HVALA!

admin-ajax

Z dražbo smuči Petra Prevca je dobilo enoletno botrstvo že zagotovljenih 125  otrok, z  drugimi, tudi SMS donacijami, pa samo skupaj dosegli naš veliki cilj; od danes ima botrstvo zagotovljenih vseh 200 otrok.  

To akcijo presežkov pa končujemo še z enim: ko smo s skupnimi močmi že zbrali sredstva za 200 otrok, nas je Thomas iz podjetja AirTraffic Jets, ki je bil eden od dražiteljev za Petrove smuči, obvestil, da bo podjetje doniralo sredstva še za dodatnih 50 otrok. To pa pomeni, da bo imelo enoletno botrstvo zagotovljenih 250 otrok, kar je en otrok za vsak meter Petrovega rekordnega skoka.

Hvala torej Petru Prevcu, njegovim sodelavcem in Elanu, pa vsem tistim, ki so pripomogli, da je podjetje Bauhaus na koncu za podarjene smuči odštelo tako vrtoglav znesek, hvala vsem medijem, ki so nam pomagali, da je  dražba postala pomemben humanitarni dogodek. In hvala vsem, ki  ste na kakršen koli način del te naše velike akcije.

S to dražbo sodelovanje s Petrom Prevcem ne bo zaključeno. Peter bo od vsakega prodanega kosa športne opreme svoje kolekcije do konca leta namenil evro za Botrstvo. Pomembni partnerji projekta Botrstvo pa so tudi Telekom, Simobil in Telemach, ki za vaše donacije, poslane z geslom BOTER5 kadarkoli pošljete na številko 1919,  ne zaračunajo  nobenih  stroškov.

Ves znesek bo v celoti, torej brez odbitkov, namenjen za botrstvo 200 otrok.

Ime 202
Create your own infographics
Donirali so:
  • 200 evrov – Sandi Svoljšak, 16. 3., 7.15
  • 415 evrov – Semos d.o.o., 22.3., 12.00

*Donatorji, ki želijo biti poimensko navedeni.