Z Vala 202 v petkovem popoldnevu praznikom primerno ponujamo nekaj posebnega. Pred mesecem dni je britanska glasbenica Adele predstavila svoj tretji album, ki je doživel neverjeten odziv in podrl vrsto rekordov. VAL 202 je dobil ekskluzivno priložnost predvajanja intervjuja s pevko, ki ga spremlja pet koncertnih posnetkov. Povedala bo podrobnosti o novi plošči, njenih temah in snemanju, ter podrobneje predstavila nekaj nosilnih skladb. Million Years, When We Were Young, starejšo Rolling in the Deep, Water Under the Bridge in seveda Hello.

Praznikom primerno vam ponujamo nekaj posebnega. Pred enim mesecem je Adele izdala svoj tretji album, ki je doživel neverjeten odziv in podrl celo vrsto rekordov. Danes vam bomo predvajali intervju s pevko, ki nam bo predstavili nekaj podrobnosti o novi plošči, njenih temah in snemanju ter podrobneje opisala nekaj nosilnih komadov. Zapela nam bo Million Years, When We Were Young, Rolling in the Deep, Water Under the Bridge in seveda Hello, posnete prav za to priložnost v studiju Church.

Adele nam je razložila, kako se je lotila nove plošče 25 po njenem nadvse uspešnem predhodniku 21 in zakaj je vztrajala, da je tudi tokrat v naslovu število njenih let.

V zadnjem delu nam je povedala nekaj o temah albuma in se razgovorila o uspešnici, ki je tlakovala pot do uspeha albuma 21, torej Hello.

Andrej Karoli, Žiga Klančar