Štajerci Okttober so po treh singlih (Lep dan in Sem kakor ti sta pravzaprav na našem radiu že uspešnici) objavili še enega z naslovom Dlani. In pred nekaj dnevi tudi debitantsko ploščo z naslovom 10.

Z novimi skladbami na šestem studijskem albumu Manjina nas bo v svojem nabritem slogu skoraj dobesedno soočil njihov avtor, Damir Avdić aka bosanski psiho. Prihodnji torek bo namreč nastopil v ljubljanskem Kinu Šiška.

Štajerci Okttober so po treh singlih (Lep dan in Sem kakor ti ) objavili še enega z naslovom Dlani. Minuli teden je bil tudi uradno izdan debitantski album z naslovom 10. “Oktober je deseti mesec, na albumu je deset avtorskih zgodb“, tako je naslov albuma pojasnil njihov pevec Milan Fras.

Z novimi skladbami na šestem studijskem albumu Manjina nas nagovarja v svojem prepoznavno nabritem slogu. Damir Avdić alias Bosanski psiho jih bo v torek predstavil na konceretu v ljubljanskem Kinu Šiška.

Po štiriletnem premoru se ta teden v Ljubljano vračajo srbski rockerji Van Gogh. Njihov pevec Đule nam je telefonsko sporočil, kaj lahko pričakujemo od nastopa beograjske skupine z nekajdesetletno glasbeno izkušnjo. Igrali bodo v Cvetličarni, priporočamo tudi koncertno izkušnjo z južnoafriško glasbenico Ann Jangle, ki se bo s svojim žanrsko raznolikim avtorskim repertoarjem predstavila v Gala Hali na Metelkovi.

Aida Kurtović