Val 202

Kako lahko pomagam?

Postani boter!

Doslej je bilo mogoče s SMS-jem podariti evro za Botrski sklad, odslej pa tudi 5 evrov za družino, predstavljeno v zgodbi Vala 202.

Že vrsto let, odkar  je pri glasovanjih za Ime tedna ali Ime meseca mogoče oddati glas za kandidate tudi s pomočjo SMS sporočil, se zbrana sredstva v celoti namenjajo za humanitarne namene. Zadnji dve leti  so namenjena projektu Botrstvo v Sloveniji . Prav vsak poslan SMS  z geslom VAL1, VAL2, VAL3, VAL4 ali VAL5 pomeni  darovan 1 evro, ki je bil v celoti namenjen v Botrski sklad.

Zdaj je za vsako predstavljeno družino mogoče darovati 5 evrov  tudi z geslom “BOTER5“,  poslanim na telefonsko številko 1919.  Zbrana sredstva bodo v celoti, brez kakršnih koli odbitkov, namenjena za boljše življenje te družine.

Vidova zgodba: Ker je delal, nima štipendije

Vidu in njegovi družini lahko pomagate tudi preko posebnega sklica:

Podatki za UPN
Koda namena
CHAR
Namen
BOTRSTVO – za Vida
Znesek
EUR(znesek, ki ga želite darovati)
BIC banke prejemnika
LJBASI2X
IBAN
SI56 0201 2002 0297 991
Referenca
SI00
 
373
Ime in naslov
ZPM Ljubljana Moste, Proletarska 1,
1000 Ljubljana

Tako kot za sredstva, ki jih poslušalci darujejo posamezni družini na poseben sklic, določen za vsako družino posebej,  velja, da zbrana sredstva ne bodo nakazana na osebni račun družinskih članov, pač pa bodo iz sredstev premišljeno plačani najpomembnejši dolgovi, stroški ali opravljeni res nujni nakupi.

Za Vidovo družino se bodo  z geslom BOTER5  sredstva zbirala vse do objave zgodbe naslednje družine, na to pa vas bodo opozarjali  tudi posebni spoti na Valu 202.