Ime tedna

Ime tedna: Ana Lukner

LUKNER
Slovenija, Ljubljana, 18.01.2012, 18. Januar 2012 Ana Lukner, portret Foto:Ziga Zivulovic jr./BOBO

Foto: Bobo

Prvo Ime tedna v letu 2013 je postala ustanoviteljica dobrodelne organizacije Anina zvezdica Ana Lukner, ki vztraja in združuje dobre ljudi za skupno pomoč socialno ogroženim. Z akcijami zbiranja hrane z daljšim rokom uporabe je do zdaj pomagala že več kot 4.500 družinam.

Ostala kandidata za Ime tedna sta bila:

Marko Kolenc, vodja oddelka za šport pri MOL in idejni pobudnik hokejskega projekta IceFest 2013. Spektakel na zgodovinskem Plečnikovem stadionu za Bežigradom, poleg hokejskih užitkov v petih dneh, ponuja tudi obilico zabave.

Aleksander Čeferin, predsednik Nogometne zveze Slovenije, ki je neobetaven položaj reprezentance spremenil z menjavo selektorja, našel skupni jezik s Srečkom Katancem in pri navijačih povrnil upanje v slovenski reprezentančni nogomet. (

Botrstvo ostaja pomemben del akcije in vsa sredstva, zbrana v SMS glasovanju, bodo tudi letos namenjena v Botrski sklad. Če ste glasovali v preteklem letu, se vam ob tej priložnosti tudi iskreno zahvaljujemo. Projekt je prerasel vsa pričakovanja. Tudi letos boste s poslanim SMS sporočilom prispevali po 1 € v botrski sklad.