Slo Top 30

Slo Top 30: Big Foot Mama našli izhod na sam vrh

BFM NASLOVKA

Skupini Big Foot Mama je z novo ploščo Izhod v samo štirih dnevih prodaje uspelo zasesti prvo mesto lestvice Slo Top 30 in pomesti z najvišje uvrščenima ploščama zadnjih mesecev: kompilaciji Na zdravje! Pesem zime ter albumom 21 pevke Adele.

Druga novost je zbirka evrovizijskih pesmi z naslovom Eurovision Song Contest BAKU 2012. Glede na prejšnja leta je pričakovati, da se bo plošča v svojem drugem tednu uvrstila na sam vrh prodajne lestvice,  za prvo mesto pa se bo najbrž potegovala tudi plošča Različni izvajalci: Na Zdravje! – Pesem poletja, ki je ravnokar izšla.

Tretja novost je plošča Live Tour – Sans Tsu Tsou, posneta na koncertih mlade francoske pevke ZAZ , ki je uspešno napolnila Ljubljanske Križanke. Poleg tega je njen prvenec ZAZ v tem tednu zabeležil tudi najvišjo uvrstitev na Slo Top 30 (4. mesto).

Slo Top 30 je lestvica najbolj prodajanih plošč v Sloveniji (podatki za obdobje od 14. do 20. maja 2012). Lestvica je interaktivna: katero koli mesto lahko delite na Facebooku ali Twitterju.  Gumbi so na desni.

Legenda:
PT – prejšnji teden
NM – najvišje mesto
TNL – tednov na lestvici

 

http://storify.com/SloTop30/slo-top-30-big-foot-mama-v-tirih-dneh-na-li-izhod