Slo Top 30 so obiskali Zajček, mačja druščina in Zaz

Vir: www.zazofficial.com

Britanska pevka Adele je v 62. Tednu na lestvici z drugo ploščo 21 ponovno na prvem mestu Slo Top 30, od koder je izrinila glasbeno kompilacijo oddaje Na zdravje!

Najvišji skok tedna je naredila francoska pevka Zaz, ki je na 15. mestu lestvice pristala tudi po zaslugi nedavno napovedanega koncerta v ljubljanskih Križankah 12. maja.

Novosti na Slo Top 30 sta dve: Tomislav Bralić & Klapa Intrade s ploščo Arena Zagreb! – posnetek koncerta z gosti Oliverjem Dragojevićem, Nino Badrić, Zorico Kondža in Tonyjem Cetinskim (17. mesto) in album Poslovni oglas skupine Gadi (28. mesto).

Poleg Gadov sta se na lestvico vrnili še dve plošči v živalskih znamenjih: Maček Muri & Muca Maca na 22. mesto in Zajček Dražen Zečić Zec z albumom Crni kralj i bijela dama na 23. mesto. Med ostalimi povratniki je na Slo Top 30 spet tudi album So najlepše pesmi že napisane II Alenke Godec, ki je bil nazadnje na lestvici v 38. tednu leta 2011.

Slo Top 30 je lestvica najbolj prodajanih plošč v Sloveniji (podatki za obdobje od 9. do 15. aprila 2012). Lestvica je interaktivna: katero koli mesto lahko delite na Facebooku ali Twitterju. Gumbi so na desni.

Legenda:
PT – prejšnji teden
NM – najvišje mesto
TNL – tednov na lestvici

http://storify.com/SloTop30/slo-top-30-so-obiskali-gadi-zaj-ek-in-ma-ja-dru-in