Slo top 30: Prihaja evrovizija, na lestvico se vrača EMA

Foto: Bobo

Prejšnji teden je Adele s ploščo 21 s prvega mesta izrinila kompilacijo oddaje Na zdravje!, tokrat pa je tudi obdržala najvišje mesto lestvice Slo Top 30, kjer je ta teden že petindvajsetič.

Novosti v tem tednu ni, na lestvico pa so se med drugimi vrnili tudi Jelena Rozga, Jasmin Stavros in skupina Pink Floyd z albumom največjih uspešnic. Najvišji skok tedna je na 13. mesto naredil album z izborom pesmi EMA 2012, kar ne preseneča, saj je do začetka izbora evrovizijske popevke le še slab mesec.

Tanja Žagar ali po novem kar Lady Žaga ima tokrat na Slo Top 30 kar dva albuma: Tiho, tiho čas beži na 23. in Hvala, ker si ob meni ti na 30. mestu (ki je bil nazadnje na lestvico uvrščen v 44. tednu lanskega leta). Prav tako se po več kot pol leta na Slo Top 30 vračajo Tabu s ploščo Tabu 42, ki je na lestvici 30 ni bilo od 8. septembra 2011.

Slo Top 30 je lestvica najbolj prodajanih plošč v Sloveniji (podatki za obdobje od 16. do 22. aprila 2012). Lestvica je interaktivna: katero koli mesto lahko delite na Facebooku ali Twitterju. Gumbi so na desni.

Legenda:
PT – prejšnji teden
NM – najvišje mesto
TNL – tednov na lestvici

 

http://storify.com/SloTop30/prihaja-evrovizija-na-lestvico-se-vra-a-ema