@ninagaspari: “Novinarskih portalov ne spremljam, ampak pogledam Twitter”

Nina Gaspari tvita

V Tvitu na i čivka Nina Gaspari, ki se skladno s trendi Twitterja, opisuje v 140 znakih: @ninagaspari – piarovka, strastna popotnica, prijateljica, v prostem času dela, v službenem času kofetka, sledi načelu “sharing is caring”!

Twitter igra vse bolj pomembno, čeprav ne moremo reči, da tudi posebej tehtno vlogo v predvolilni Sloveniji. Kot je bilo pričakovati, se k sporočanju v 140-ih znakih vsak dan priglasi nov kandidat, zdaj tvita že več kot 60 politikov.

Bolj kot večinoma samopromocijski zapiski politikov so seveda zanimivi tviti volivk in volivcev. »Imel sem srečo. Nisem gledal nobenega soočenja. Kako malo človek potrebuje za srečo!!!,« iz Prekmurja sporoča Marjan Dora.

Mojca S. pa očitno ni imela takšne sreče in je ob spremljanju soočenja objavila tale zapis: »Tole je pa kot družinsko srečanje po dolgih letih na sedmini tete Minke.«

Izbrali smo »Tvitober« zanimivih zapisov v 140-ih znakih:

Čigav tvit na i želite slišati tudi v radijskem etru, nam lahko predlagate na valovski twitter profil, prav tako nam lahko »retvitate« izstopajoče zapiske.