Po epizodah o Facebooku in Instagramu, Odbita do bita ugotavlja, da ima težave tudi Twitter. Postal je agresiven in zamorjen. Če ne bi bilo Twitter predsednika, bi imel danes Twitter resne težave z obstojem. Gost je Denis Oštir, gostitelja pa Maruša Kerec in Anže Tomić.

Twitter je postal agresiven in zamorjen. Če ne bi bilo "predsednika Twitterja", bi imel danes Twitter resne težave z obstojem

Po epizodah o Facebooku in Instagramu Odbita do bita ugotavlja, da ima težave tudi Twitter. Če je včasih veljal za razmišljujočo in privlačno skupino ljudi, ki imajo mnenje, je danes postal podoben anonimnim komentatorjem s spletnih strani.

“Twitter je postal agresiven in zamorjen. Mogoče bi ga morali iz plave prebarvat na črno.” – Denis Oštir, @kricac

Spletno oko opozarja tudi na velike razlike v odzivnosti na prijave sovražnega govora. Facebook se je z odstranitvijo ali pojasnilom o neodstranitvi v 24 urah odzval na vse posredovane prijave, tako je odstranil tudi 69 odstotkov primerov na podlagi običajnih prijav. Twitter po drugi strani ni odstranil niti ene prijave, po stopnjevanju verodostojnih prijaviteljev pa kar 25 odstotkov.

Anže Tomić, Maruša Kerec