Ime tedna je postala Jožica Rejec, upokojenka, pred kratkim še direktorica uprave Domela, podjetja, ki v 100% lasti zaposlenih in nekdanjih zaposlenih, uspešnost gradi na medsebojnem spoštovanju in zaupanju. Pri Združenju Manager so ji podelili priznanje za življenjsko delo na področju menedžmenta za leto 2017.

Ime tedna je Jožica Rejec, dobitnica priznanja za življenjsko delo na področju menedžmenta, nekdanja direktorica podjetja Domel

Ime tedna je postala Jožica Rejec, upokojenka, pred kratkim še direktorica uprave Domela, podjetja, ki je v stoodstotni lasti zaposlenih in nekdanjih zaposlenih uspešnost gradi na medsebojnem spoštovanju in zaupanju. "Pomembna je lokalna povezanost. V slabih časih so bili delavci s podjetjem, gre za dolgoročne načrte."

Pri Združenju Manager so ji podelili priznanje za življenjsko delo na področju menedžmenta za leto 2017. "V podjetju smo zgradili ekipo, rasli smo v zaupanju, gradili smo iz različnosti. Velik poudarek smo dali jasni viziji in merljivim kazalnikom."

"Ženske imamo v povprečju nekoliko manjšo potrebo po zadovoljevanju svojega ega. Na začetku mojega vodenja so se še pojavljala vprašanja, a moje bojno polje je bilo vedno znanje."

Kandidata sta bila tudi:

Stojan Kuret, zborovski dirigent, ki s svojo umetniško strastjo in pronicljivo ustvarjalnostjo navdušuje najzahtevnejše poslušalce tako doma kot v tujini. Pri Javnem skladu Republike Slovenije za kulturne dejavnosti so mu podelili zlato plaketo za življenjsko delo.

Ladeja Godina Košir, ustanoviteljica platforme za krožno gospodarstvo Circular Change. Na podelitvi prestižnih nagrad za globalne dosežke na področju krožnega gospodarstva v Davosu se je uvrstila med finaliste in s tem Slovenijo postavila ob bok najuspešnejšim državam na tem področju.

Glasuj za ime tedna

Rezultati

Za poslano SMS-sporočilo smo še posebej hvaležni, saj tako prispevate tudi 1 € za socialno ogrožene otroke. Vsa zbrana sredstva namreč namenjamo projektu Botrstvo v Sloveniji, ki pomaga otrokom v hudih finančnih in socialnih stiskah. Vse pomembne informacije o projektu, kakor tudi zgodbe otrok v stiski, smo zbrali tukaj. Kako seštevamo glasove, smo zapisali v pravilih glasovanja.

Rok Kužel