Naša sogovornica, mama prvošolčka, je bila primorana pustiti vse, kar sta z možem ustvarila in se zateči v materinski dom. V času, ko sta s sinom živela zgolj od socialne pomoči, jima je pomoč Botrstva – tako mesečni znesek kot drobne pozornosti, ki sta jih dobila – neizmerno veliko pomenila, se spominja sedaj, ko pomoči več ne potrebuje.

Zahvala mame prvošolčka, ki ji je Botrstvo pomagalo skozi finančno stisko

Življenje se res lahko zasuče povsem nepričakovano in naša sogovornica, mama prvošolčka, je bila primorana pustiti vse, kar je ustvarila in se zateči v materinski dom. V času, ko sta s sinom živela v zgolj od socialne pomoči, jima je pomoč botrstva – tako mesečni znesek kot tudi drobne pozornosti, ki sta jih dobila – neizmerno veliko pomenila, se spominja sedaj, ko pomoči več ne potrebuje.

Tudi v tem letu na svojega botra še vedno čaka 50 otrok.

Hvala vsem več kot 7.400-im, ki so otrokom botrovali v teh letih obstoja projekta in hvala vsem, ki kakor koli pomagate otrokom v stiski.

Še vedno jih pod pragom revščine uradno živi skoraj 50.000, zato bomo na njihove stiske, a tudi na posledice, ki jih revščina pušča na vsej družbi, vsak ponedeljek opozarjali tudi v tem letu.

Jana Vidic