Zlatko Zahovič je najboljši strelec v zgodovini slovenske reprezentance in eden najboljših slovenskih nogometašev vseh časov. V svoji karieri je največji pečat pustil na Portugalskem, uspel mu je tudi odmeven prestop v Olympiakos, za Valencio je igral v finalu lige prvakov, kaj kmalu pa bi lahko postal član 12-kratnega evropskega prvaka Real Madrida. V pogovoru za Val 202 lahko slišate, zakaj že leta ni igral nogometa, kaj meni o novem slovenskem selektorju Tomažu Kavčiču in o delu starega Srečka Katanca, razkril pa bo s katerim nakupom je kot športni direktor Maribora v zadnjih desetih letih najbolj zadovoljen.

Zlatko Zahovič o prihodnosti Maribora, najboljšem nakupu v zadnjih desetih letih in kdaj je nazadnje igral nogomet

“Ko daš enkrat besedo, je enako kot pogodba.”

Zlatko Zahovič je najboljši strelec v zgodovini slovenske reprezentance in eden najboljših slovenskih nogometašev vseh časov. V svoji karieri je največji pečat pustil na Portugalskem, uspel mu je tudi odmeven prestop v Olympiakos, za Valencio je igral v finalu lige prvakov, kaj kmalu pa bi lahko postal član 12-kratnega evropskega prvaka Real Madrida. V pogovoru lahko slišite, zakaj že leta ni igral nogometa, kaj meni o novem slovenskem selektorju Tomažu Kavčiču in o delu starega Srečka Katanca, razkril pa bo, s katerim nakupom je kot športni direktor Maribora v zadnjih desetih letih najbolj zadovoljen.

“Maribor ima zelo svetlo prihodnost, ker ima zelo čvrste temelje, ki se začnejo pri mladinski šoli. Rezultati se lahko spreminjajo, a Maribor bo največja institucija v Sloveniji.”

Luka Petrič